milosmamma

29 april 2012

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133569 (MMS)

Milo påväg till mamma! <3 Kom precis hem till mamma, här håller dom på förfullt i trädgården :) riktigt härligt väder idag också, snart ska vi grilla korv till lunch, gotti! Ikväll blir det lungt, ska på middag hos Ralles mamma sen ska vi nog bara hem och mysa framför tvn :) Ha en riktigt bra dag allesammans!

28 april 2012

Kategori: vår vardag

Halloj! Kom precis hem, jag och lilleman tog en promenix hem till Jenka där Carro var :) dom grillade och drack lite, mycket trevligt! Så vi satt ute och bara mös i det underbara vädret, sjukt skönt ute för att vara kväll! Var där i ca två timmar. Sen kände jag att det var dags att gå hem för att lillen skulle få sova för natten. Nu ligger vi och kollar på tv, ska strax lägga oss i sängen och sova! :) Hoppas ni har haft en härlig lördag! :)

Lilla hjärtat! <3

Kategori: Milo <3

27 april 2012

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133550 (MMS)

Milo igår innan vi begav oss mot gränby! <3 Godmorgon! Vaknade för ett tag sen, lilleman håller på att somna om och tror faktiskt jag ska göra detsamma! Igår blev det gränby tillsammans med Elli och Manne, trevligt trevligt! Vi tog en promenix dit och hem, väldigt duktigt av oss faktiskt, man blir ju lätt lat när man har bil... När vi kom hem så tog jag bilen hem till Carro, där åt vi middag och bara myste! <3 Idag kommer Annika hit vid 10 tiden, sen ska jag träffa Elli på en promenix senare också! När Ralle slutar ska vi hem till mormor som fyller 81 år idag, grattis finafina mormor!! <3 Ha en fin dag!

25 april 2012

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133538 (MMS)

Kusinerna :) Älskade ungar! <3 Hellu! Kom hem för ungefär en timma sen, åkte förbi Elli också en snabbis påvägen hem :) Har haft en bra dag tillsammans med min syster, systerdotter och milo! Mysigt att umgås med familjen <3 Nu ligger vi som vanligt och glor på tv, milo somnade precis här bredvid, gulleman! Imorgon blir det gränby med Elli och Manne! Ska framkalla lite bilder på min lilla älskling! :) Nu blir det Greys! :D Hörs imorgon!

Glad bebis i nya kläderna!...

Kategori: vår vardag

imag0517 (MMS)

Glad bebis i nya kläderna! <3 Nu har jag precis gjort iordning milo, ska bara klä på mig själv lite snabbt, sen åker vi till syster och Zoey i enköping :) Ha en bra dag, så hörs vi senare!

världens finaste! <3

Kategori: Milo <3

Heldag på stan...

Kategori: vår vardag

Blev en heldag på stan med Jennifer och hennes lilla tiam, hur mysigt som helst! Tog en lunch på cupido och sen blev det en latte på Waynes :) så kollade vi runt i massa affärer. Vi kom hem vid 19 tiden, sen har jag och milo bara myst i soffan. Så nu håller han på att somna :) Nu blir det Despan!! :D Hörs imorgon!

24 april 2012

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133525 (MMS)

Åh, vad jag älskar dig min fina lilla prins!! Inga ord kan beskriva! <3 Nu har jag vaknat igen, Milo sover fortfarande :) så skönt att sova lite till. Man blir ju rätt trött när man har en liten, men det är ju så värt att inte sova ordentligt. Man blir ju glad bara man tittar på dom små liven! Finns inte en dag då jag ångrar att jag skaffade barn, det är ju så underbart! Självklart är det väldigt jobbigt och krävande vissa stunder också, man ska ju inte tro att det är en dans på rosor. Men att bara se honom ligga där och le eller bara titta på en väger ju upp till de jobbiga stunderna och gör det så värt! Jag kan sitta hur länge som helst och bara titta på honom när han sover, tänk att man kan skapa något så fint och underbart! <3 Jaha, blev ingen dejt med Annika, kom upp lite saker. Men så kan det bli ibland. Vi får helt enkelt boka om till en annan dag :) Nu ska jag fortsätta glo på tvn ett tag i väntan på att dom ska komma hit och mäta våra fönster. Förhoppningsvis ska vi få nya inom en snar framtid! Fint väder idag med, så ska nog ta mig ut på en promenix senare. :) Ha det bäst!

Godmorgon...

Kategori: vår vardag

Godmorgon! Vi var varit vakna i lite mer än 1 timma nu, lilleman har precis somnat om :) funderar på om jag ska göra detsamma, är rätt trött faktiskt. Jahaja, idag kommer Annika hit som det ser ut just nu, får se :) längesen vi träffades, tror det var i början av min graviditet vi sågs sist, sjukt hur snabbt tiden går! Ska bli kul att träffa henne, snacka lite old times hehe :) Hörs!

Mormors nybakta bullar!

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133520 (MMS)

Gullunge! <3 Nu har vi kommit hem och milo sover här i soffan :) Åkte till mammas jobb och var där tills hennes kund kom, sen åkte vi vidare till mormor och åt lite. Hon hade även bakat bullar precis innan vi kom, så fick med mig ett par stycken hem. Älskar mormors bullar!! Så nu sitter vi här hemma och goffar hehe.. Ska strax hoppa in i duschen, sen blir det tvn resten av kvällen. Imorgon kommer förhoppningsvis Annika hit en sväng :) Ha en trevlig kväll!

23 april 2012

Kategori: vår vardag

Ligger och myser med milo i soffan, Sandra ska komma hit och sola om ett tag. Så ringde mathilda nyss och hon kommer också förbi en sväng. Hon åker till Thailand på onsdag! Inte ett dugg avis... Hehe Senare ska vi förbi mammas jobb en sväng och hämta en grej :) När vi kommer hem ska jag och lilleman ta ett bad, mys!! Nu ska jag fortsätta mysa med världens finaste! Vi hörs senare :)

Godkväll på er...

Kategori: vår vardag

Godkväll på er! Kom hem från elli för en stund sen, hade mycket mysigt. Vi fikade och bara satt och prata om allt mellan himmel och jord! <3 Nu ligger lilleman här i mitt knä och gurglar och ler :) smälter varje gång för hans fina leende!! <3 Imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på, så det återstår att se! Hörs!

I LOVE YOU! <3

Kategori: Milo <3

just nu

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133510 (MMS)

Milo tidigare idag, mammas gosegris! <3 Nu har mamma, Anna och nemo åkt härifrån. Blev genast väldigt tomt utan kisse hehe :P Jag har hunnit dammsugit och satt igång en tvätt :) skönt! Så nu ligger jag och milo i soffan och slappar, (ovanligt va?) han håller på att somna. :) Senare ska jag väl fixa med tvätten och så ska vi gå till affären. Ikväll blir det nog en tur förbi elli :)

Nemo

Kategori: vår vardag

imag1044 (MMS)

Måste ju lägga upp en bild på vår fina Nemo! Snuttan låg och höll om bebismagen <3

Milo med sin moster Anna

Kategori: Milo <3

lunchsällskap och kattvakt!

Kategori: vår vardag

Nu är vi vakna, eller det har vi varit ett tag. Ligger fortfarande och kollar på tv som en liten nörd... Om någon timma ska mamma och lillasyster Anna komma hit och vi ska äta lunch :) sen ska dom även ta med sig Nemo hem till sig. Anna har pratat om att hon vill vara kattvakt ett tag nu, så det passar ju bra då vi inte har så jättemycker tid till att mysa med henne just för tillfället. Hon är nämligen världens (utan att överdriva) gosigaste och snällaste katt! Så lite synd om henne nu när lilleman får all uppmärksamhet haha <3 Jahapp, då deckade milo igen haha tröttmössa! <3 Hörs!

22 april 2012

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133506 (MMS)

Ligger i soffan och kollar på tv,ska försöka somna om då lilleman fortfarande sover. Natten inatt... Ja vad kan man säga, visste iallafall inte att han kunde låta SÅ högt! Men efter mycket om och men somnade han, lilla gubben. Nått var verkligen inte helt hundra, man känner sig så maktlös.. Vi var iallafall med Carro och Elli igår, mycket mysigt!! Vi var hemma hos Carro och Larita, där åt vi middag och bara umgicks :) Jag har världens finaste vänner! No doubt <3 Jaha, idag då, vi ska nog inte göra så mycket. Eller framåt kvällen ska jag och Milo hem till Elli och mysa. :) men annars blir dagen nog väldigt lugn. Ha det bäst!

21 april 2012

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133499 (MMS)

Världens finaste! <3 Godmorgon! Vi ligger i soffan och glor på tv, ska strax göra oss iordning :) Idag ska vi åka hem till mamma en sväng, sen ska vi även träffa Ellinor ett tag :) mys! Ikväll kommer nog mickis hit, ska förmodligen äta middag tillsammans :)

Sha,Sha Bloggäään!

Kategori: Om oss

Nu börjar jag om med en ny blogg på en ny portal, hade wordpress innan och det är inte riktigt samma sak. Blogg.se är mycket bättre, och det ser bättre ut!

Här är lite om mig:
Michaela, född -92. Bor inne i Uppsala med min sambo Rasmus (Ralle), katten Nemo och våran son Milo som föddes 120313, behöver jag säga att det var den bästa dagen i mitt liv ? :P

Ha det bäst!

Innan jag stänger ner så ska jag bjuda på lite bilder på oss.

Älskling och Milo:
 


Jag & Milo <3



Välkommen till min nya blogg!

Kategori: vår vardag