milosmamma

dags att sova kanske..

Kategori: vår vardag

Sitter och glor på tv och fixar lite med alla bilder jag har lagt in på datorn. Vill ha allt lite organiserat i mappar så det är lätt att hitta och ser snyggt ut.
 
Milo sover sen kl. 20.00, han har vaknat några gånger men somnat om direkt igen. Jag ska strax mysa ner mig bredvid honom och sussa, finns verkligen ingenting bättre än att få mysa med honom. Världens gosigaste!
 
Imorgon ska jag ner på stan och kolla in vad mellandagsrean har att erbjuda i år. Mamma ska ha Zoey ett tag på dagen så då ska dom följa med oss :) blir nog en mysig lunch och sen bara gå runt och kolla.
 
Nej, nu ska jag faktiskt gå och sova. Är faktiskt rätt trött, sen vet man ju inte ifall Milo tänkt att vakna tidigt eller inte haha.
 
 
Med dessa bilder säger jag godnatt! :)

25 december 2012

Kategori: vår vardag

Hej på er!

Nu ni, nu har jag en egen dator igen! Fick en babyrosa minilaptop (lycklig tjej) av min finaste pojkvän i julklapp så nu ska jag försöka bli bättre på att uppdatera här i bloggen.

Just nu ligger jag i soffan och kollar på pretty woman, Milo somnade för lite mer än 1 timme sen. Stackarn är tvärförkyld... Eller han håller på och få 3 tänder där uppe och det gör ju att han får feber och blir snorig. Sen har han en jäkla hosta också, tycker så synd om min lilla bebis..

Igår var det julafton, vi hade en jättetrevlig dag och kväll tillsammans med nära och kära. Fick massa fina julklappar, ska inte ens tala om hur mycket Milo fick hahaha. Han fick nog flest paket :P också massor av bra och fina saker. :)

Idag var vi först hos Ralles kusin som fyllde år, sen har jag och Milo varit hos Mathilda ett tag nu på kvällen :)
 
Nej nu räcker det för idag, ska kolla klart på filmen och sen tror jag starkt att jag ska mysa ner mig bredvid min lilla myspojke som ligger och snarkar. :)
 
Ha en fin kväll!
 

11 december 2012

Kategori: vår vardag

Hejhej!
 
Nu sitter jag vid datorn medan Milo sover. Han lär väl vakna närsomhelst.
 
På sistone har jag jobbat och bara myst med min lilla familj, har inte hänt speciellt mycket.
Milo växer och gör framsteg hela tiden, så stor han börjar bli. Han har börjat säga mamma och pappa också, i början var ALLT mamma men nu är det pappa som är populärt. Även jag är pappa haha, sötunge!
 
Idag blir det bara lugnt, ikväll blir det lite film-mys :) älskar att bara mysa framför en bra film med massor av tända ljus nu på vintern. Köpte ett stort ljus för någondag sen som luktar kanel och det luktar så sjuukt gott! Det luktar när man kommer in efter man har varit ute, riktigt bra ljus som bara kostade 50:- på rusta! :D
 
Nej nu ska jag göra lite lunch :)
 
ni ska få lite bilder från senaste tiden också! :)