milosmamma

glad midsommar!

Kategori: vår vardag

Glad midsommar på er allihop!

Om milo mår bättre mot eftermiddagen så åker vi nog till kvarngärdet och grillar med min syster och några fler :) annars har vi inga planer.

Mathilda ska komma hit om ett tag, vi ska färga mitt hår. Sen börjar hon jobba vid 1, då ska jag åka och hämta ut mina skor som jag beställde i onsdags :D

Hoppas ni alla får en jättebra dag/kväll!

mammas duktiga kille!

Kategori: Milo <3

Blev en sväng till sjukhuset med Milo igår, de tog blodprov och halsprov då dendär "dingelgrejjen" (vet inte vad den heter haha) längst bak mot halsen var supersvullen.

Alla prover såg bra ut, så han hade "bara" en förkylning... Inget man kunde göra nått åt, så nu ska han ammas varannan timme eftersom mjölken är läkande!

Han var så duktig min lilla! <3

Nu på morgonen var febern iallafall borta, skööönt! Hoppas den håller borta så han blir helt bra nu!

feber...

Kategori: Milo <3

Mitt lilla hjärta har fått feber... 39 grader, usch han kokar! :( stackars älskling. Nu ligger han här bredvid och har somnat om med en fuktig handduk för pannan. Blir att ringa vårdcentralen när dom öppnar vid 8. Har inga alvedon heller, så förhoppningsvis kommer mamma förbi med det när hon lämnar Anna i skolan...

balkongen

Kategori: vår vardag

gosmsphoto134014 (MMS)

Inte världens bästa bild, men såhär fin blev balkongen iallafall :) är supernöjd! Sen ska jag plantera lite fina blommor och sätta på balkongräcket. Det kommer bli så himla mysigt, åhh! :) Får fixa det när vi kommer hem från Gotland, åker dit på måndag. Ska bli sååå skönt!

17 juni 2012

Kategori: vår vardag

Hejhej! Det var ett par dagar sen jag skrev :) Vi har inte gjort så mycket, eller jag har gjort om på vår balkong, köpt nya utemöbler och saker dit ut :) blev superfint. Lägger upp en bild sen :) Vi var på bvc i torsdags, allt såg bra ut och han växer så det knakar. Det går så fort! Idag var det ju aptråkigt väder så jag gick ner och solade i vårat solarium här på gården... Lyckat? Inte precis! Tänkte inte ligga så länge, men när jag väl låg där så njöt jag för mycket så nu får jag ju skylla mig själv att jag ser ut som en jäkla kräfta :( jaja, det blir bra om någon dag eller två haha. Har iallafall smetat in mig med massa aloevera gel (asbra mot i pricip allt) nu så det lär påskynda. Nu blev det en hel uppsats här känner jag. Men nu ska jag och Milo sova, godnatt! :)

13 juni 2012

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133959 (MMS)

3 månader idag! Mammas stora kille, du är allt jag behöver! <3

8 juni 2012

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133916 (MMS)

Hallå! Kom hem för en stund sen, jag och milo träffade Mathilda och Hannes en sväng :) vi åkte och köpte present till Ralle som fyller år på måndag, så nu är kontot tömt... Haha nejdå ;) Mathilda kommer hit senare och vi ska ha myskväll, ta nått glas vin och umgås bara vi, mys!! :) Imorgon ska jag och min storasyster ta med oss barnen och åka till mamma, vi ska ha girlsnight (milo är undantag haha), vi kommer även sova kvar. Så det blir en heldag med familjen! :) Vädret är ju awsome idag, så passa på och njut! Nej nu ska jag lägga Milo, han är supertrött! Ha en fin kväll! :)

Tittut mamma!

Kategori: Milo <3

gosmsphoto133906 (MMS)

Tittut mamma!

Nu ligger jag och Milo i sängen och ska fö...

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133901 (MMS)

Nu ligger jag och Milo i sängen och ska försöka sova lite :) hoppas ni har haft en bra dag! Godnatt!

6 juni 2012

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133898 (MMS)

Jag och Mathilda innan hon skulle ut igårkväll! <3 Hallådär! Kom precis ut ur duschen, så nu är man superfräsch hehe.. Igår var det studenten, åkte runt som en galning för att fira några av mina vänner :) alla var så fina och glada! Åh vad avundsjuk jag var haha, men superglad för deras skulle och att jag fick vara med och fira deras stora dag! Kärlek till er! <3 Mamma hade Milo på kvällen medan jag var hos mathilda, så skjutsa jag ner dom på stan och sen åkte jag och hämtade min lilla älskling! Saknade honom hur mycket som helst de där få timmarna haha. Men det hade gått jättebra, så det var skönt! Nu ligger Milo och sover så sött i sin gunga, jag har diskat, vikt tvätt och satt igång en ny maskin :) skönt att hinna plocka lite här hemma också, blir ju lätt att saker ligger överallt.... Haha Idag är det nationaldagen också, så grattis Sverige! Ha en riktigt bra dag allesammans!

Du är mitt allt, älskar dig oändligt! <3

Kategori: Milo <3

imag1054-1 (MMS)

Du är mitt allt, älskar dig oändligt! <3

4 juni 2012

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133881 (MMS)

Milo har precis badat, så nu ligger vi soffan och glor på tv, eller han kollar mest på tapeten Haha. Att man kan gilla en tapet så mycket :P Snart kommer Mathilda hit med maaat! Hungrig som fasiken är jag... Så det ska bli gott! Imorgon är det studenten, är faktiskt lite avundsjuk på mina vänner haha. Vill också åka flaaak igen :( så sjukt roligt, det var ju lätt det bästa på hela dagen! Jaja, nu håller lilleman på att somna så lär sluta skriva :) Men ha en bra dag så hörs vi! ;D

3 juni 2011

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133873 (MMS)

Mina grabbar igår morse! <3 Hejhej! Vädret suger fortfarande... Hoppas att det blir bra på tisdag då flera av mina vänner tar studenten, själv fick jag ju kanonväder förra året! :) Igår var vi och firade Milos syssling Livia som fyllde 3 år, tiden går sjukt fort! Mycket trevligt var det. När jag kom hem så kom Mathilda och Hannes på besök en stund :) På kvällen åkte jag och Milo till Alex och drack ett glas vin och hade allmänt trevligt! :) Nu håller jag på och städar... Fyfan så tråkigt det är, men behövs verkligen göras, spyyr på vår stökiga lägenhet haha. Lika bra att göra det när vädret ändå är dåligt :) Nej, nu ska Milo äta lite sen ska jag fortsätta mitt städande... Ha en bra dag, trots det tråkiga vädret! :)

1 juni 2012

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133856 (MMS)

Mammas stora kille! <3 Goddag! Både milo och ralle ligger och sover här i soffan, kuuul!? Nja, inte så värst haha. Om ett tag ska vi till Ralles mamma och äta middag, mys! :) Jaha, fint väder idag? Eller inte! Trodde det var 1 juni, men med dethär vädret kan det lika gärna vara höst... Hoppas att det blir bättre snarast! Ha en bra fredag! :)