milosmamma

18 september 2012

Kategori: vår vardag

Sitter i soffan och glor på tv, dock ingenting kul att se så passar på att sitta lite vid datorn. 
Vi vaknade för ungefär två timmar sen och Milo deckade för 40 min sen, han har fått feber under natten och är därför inte på topp... Stackars min lilla älskling. Hoppas det blir bättre under dagen. 
 
Idag ska vi inte göra någonting alls eftersom lillen är sjukis, så det blir en hemmadag för att kurera.
Imorgon ska vi däremot till bvc för att mäta och väga, läkaren ska komma dit också och kolla på honom då det är 6 månaders kollen. 
 
Imorgon kväll ska jag gå på bio med Mathilda, Ralle ska vara hemma med Milo under tiden. Ska bli skönt att få några timmar för mig själv, första gången på 6 månader... Men är ändå lite nervös haha, det känns lite läskigt att lämna honom hemma. Men det kommer nog gå jättebra, det är ju ändå hans pappa som har honom :)
 
Nu vaknade Milo, vi hörs! 
 
Milo för några månader sen <3

13 september 2012 - 6 månader

Kategori: Milo <3

Hejhej!
 
Nu var det ett tag sen jag skrev igen. 
 
Har inte hänt så mycket, eller i söndags döptes Milo! Han var så sjukt duktig, sa inte ett ord :) Eftersom han älskar vatten och att bada så såg det ut som att han ville hoppa i dopvattnet haha. Det var en jättebra dag, men den stressigaste på länge... 
 
Idag blir vårat lilla busfrö hela 6 månader, hur sjukt är inte det!? Kan inte fatta att det har gått ett halvt år sen han föddes... Men nu börjar det verkligen hända saker. Han har till att börja med fått 2 tänder!! Sen kryper han nästan helt, eller han kan krypa några steg men halkar rätt lätt... Men framåt tar han sig. Så det är fullt ös! :)
 
Nu ska jag kolla på tv, sen gå och mysa ner mig bredvid världens gosigaste bebi. Det kan nog vara det bästa som finns! <3
 
Ni får två bilder från dopet i Söndags :)
Första är från kyrkan och den andra är på mig och prinsen på dopfikat! <3
 

1 September 2012

Kategori: Milo <3

Hejhej!

Sitter i soffan och degar, milo sover :)
Mickis kom precis upp från solariet hehe.

Idag har jag inte gjort ett skit, vädret SUGER ju! usch och fy...
Skulle egentligen stått på vaksalatorg och sålt av mig lite kläder och annat skit som jag inte har någon användning för.

Imorgon är det exakt en vacka kvar till Milo döps, helt sjukt... Känns lite jobbigt med allt som ska fixas. Men det blir nog jättebra till slut :)

Milo har även fått en tand, eller alltså den har kommit upp en lite bit. Men då är den snart helt uppe :) Han kan även ta sig framåt nu, han kryper inte riktigt utan han ålar/hoppar framåt på magen. Ser väldigt kul ut haha. stora killen! <3

Nej nu ska jag umgås med Mickis, Milo vaknade precis också hehe.

Ha det så bra!

Bjuder på en bild från Gotland på hela familjen :)