milosmamma

Mina fina hjärtan! <3

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133848 (MMS)

Mina fina hjärtan! <3

31 maj 2012

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133845 (MMS)

Jag och syster innan start :) (Team smultronstället) Hejhej! Ligger i soffan, Milo håller på och somnar. När han har somnat ska jag äta lite lunch och sen sätta igång en tvätt :) Igår gick vi blodomloppet, det var väldigt skönt faktiskt. Lär göras om nästa år! Vi var fem stycken som gick i team smultronstället (mammas företag). Efter fick man en icakasse full med massa gott att picknicka på, mycket trevligt! ;) Idag ska jag inte göra så mycket vad jag vet än så länge, men kl 15-18 har mammas företag 18 års fest. Så ska dit en stund också :) Nej nu ska jag återgå till tv-tittandet :)

29 maj 2012

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133828 (MMS)

Vaknade för en stund sen, tänkte att vi skulle gå upp.. men icke, Milo sover som en stock!? Helt sjukt då klockan är halv 12 haha. Jaja, får väl fixa lite här hemma tills han vaknar :)

28 maj 2012

Kategori: vår vardag

Halloj!
Sitter hemma, dåligt väder idag så vi har faktiskt varit inne hela dagen.
Hade en asbra dag igår hemma hos mamma, låg och solade mestadels av dagen, sååå skönt!!
På kvällen fick det bli hämtmat, orkade inte laga mat, det var ju faktiskt morsdag hehe.
Jennifer och Tiam kom hit för en stund sen, vi sitter i soffan och glor med ungarna :P Eller ja, Milo somnade precis.
Ska strax laga lite mat :)
Här får ni lite bilder från igår!

Sitter hemma hos mamma och njuter av det u...

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133811 (MMS)

Sitter hemma hos mamma och njuter av det underbara vädret! Milo sover i vagnen, vi ska strax grilla hamburgare och korv, nomnom :) ha en fin dag!

26 maj 2012

Kategori: vår vardag

Vädret har ju inte varit lika bra som igår, eller det är ju inte lika varmt, men ändå soligt och skönt så ska icke klaga! Vi åkte och storhandlade på Ica maxi imorse, sen hem och plocka undan grejjer som låg överallt... Ska nämligen storstäda imorgon :) Senare gick jag och milo till Anna, vi tog en promenix i ungefär en timma. Så skönt! Nu sitter vi och kollar på into the blue 2, ska väl strax göra nått att äta :) Vill hitta på nått eftersom vädret är fint, men vet inte vad... Hoppas ni har haft en bra dag!

25 maj 2012

Kategori: vår vardag

imag0963 (MMS)

Mammas lilla groda! <3 Helt underbart väder!! Jag blir så lycklig såna här dagar :) livet leker! Har inte gjort så mycket de senaste dagarna, bara tagit det lugnt och njutit av vädret! Idag blev det lunch med mamma, sen kom mathilda hit när jag kom hem :) Lilleman har somnat precis och strax ska vi åka iväg och fira en vän till Ralles familj som fyller år. Sen vet jag inte vad vi hittar på ikväll, det återstår att se! :) Ha en fin kväll!

20 maj 2012

Kategori: vår vardag

Jahapp, vaknade imorse och var magsjuk, riktigt mysigt! Eller inte alls... Minns faktiskt inte sist jag var det, klarade mig t.om. nu i vintras medan alla på jobbet (jobbar på dagis) blev sjuka. Men nu kom det minsann... Inte så kul då man har lilleman också att ta hand om, man vill ju bara dööö!! Jaja, nu har jag iallafall tagit ett varmt skönt bad, vilket behövdes då jag har världens febervärk i kroppen... Hoppas nu på att kunna njuta av en spyfri kväll, hehe. Hoppas ni har haft en bättre söndag!

18 maj 2012

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133736 (MMS)

Tröttis! <3 Nämen hallå, jag har inte glömt bloggen... Har dock haft annat för mig. I onsdags kom mathilda hit på dagen, sen hämtade mamma upp mig och milo vid 3 så åkte vi hem till syster min eftersom hon fyllde år :) Igår kom ralles mamma hit och umgicks med mig och milo, blev fika och lite så på gränby centrum också, mycket trevligt! På kvällen kom mathilda hit på en kaffe efter hon slutat jobba :) Idag har jag och milo varit på stan nästa hela dagen och fikat med Jennifer och lilla tiam, jättemysigt! Vi satt verkligen och fikade heela dagen.. haha! Tack för en supermysig dag! :D Nu glor vi på tv, mathilda kommer hit och myser med oss när hon slutar om en timme :)

grattis!!

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133715 (MMS)

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min fina systers födelsedag! Grattis på födelsedagen världens bästa syster! Ett år närmare 30, hahaha. Men ingen panik, alla är vi påväg. Du har ju iallafall några år kvar tills du är där ;) sen rusar tiden förbi och rätt var det är så fyller du 50... Hahaha nejdå... :P Du är värd allt och lite till! Jag är glad att jag har just dig som syster. Jag älskar dig! <3

you're my everything! <3

Kategori: Milo <3

Hemma igen...

Kategori: vår vardag

Hemma igen, blev bk till lunch... Måste verkligen ta tag i mina matvanor och äta nyttigare! Nu ligger jag och milo i soffan och pratar och myser i väntan på mathilda som ska komma hit och mysa med oss! :)

15 maj 2012

Kategori: vår vardag

Hejhopp! Sitter och kollar på tv, har precis dammat och dammsugit här hemma :) så skönt! Hade jättebra igår Lina (milos faster)kom hit vid halv 1 tiden, vi gjorde inte så mycket, hon tog hand om milo medan jag gjorde lite annat här hemma. Det var kul med lite sällskap :) Idag har jag ingen aning om vad vi ska göra, blir nog en lugn dag hemma. Fint väder så kanske knallar ut på en liten promenad senare :) Imorgon är det Enköping som står på listan, syster fyller nämligen 23 år, så vi ska dit och fira henne och äta massa onyttigt haha. Nu ringde mamma, så vi ska klä oss och sen åka och äta lunch med henne! Ha en fin dag!

14 maj 2012

Kategori: vår vardag

Hejsan hoppsan! Ligger i soffan och myser med milo, han somnar väl strax så ska väl passa på att äta lite då :) Idag kommer milos faster hit och umgås med oss :) trevligt! Alltid kul med lite sällskap på dagarna :) Nej nu ska jag fortsätta mysa innan han somnar. Ha en bra dag!

två månader!

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133686 (MMS)

Klockan är över tolv, alltså är det den 13e. Vilket betyder att min lilla gris blir två hela månader!! Stora killen, tiden går sjukt snabbt... Mamma älskar dig obeskrivligt, du är verkligen det bästa som hänt mig! <3

in tha caar!

Kategori: vår vardag

Sitter i bilen, snart framme i Bålsta :) tur det, för jag är staaarving! Så det ska bli gott med lite mat. Ralle ska sova kvar hos sin far, dom ska spela golf imorgon vilket inte intresserar mig speciellt mycket... Så jag och milo blir ensamma inatt, gosigos! Kan vara rätt skönt haha. Hoppas ni har en bra lördagskväll! :)

12 maj 2012

Kategori: vår vardag

Nu kommer nog mathilda hit vilken minut som helst, vi ska väl bara sitta här hemma och umgås :) mys! Ikväll ska vi till Ralles pappa i Bålsta och äta middag, mycket trevligt! Nu kom mathilda, hörs senare eller imorgon!

11 maj 2012

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133673 (MMS)

Jag och elli på valborg! <3 Goddag! Okej, Whats up med vädret?! Regnet öser ju typ ner.... Usch och fy! Vi sitter iallafall och kollar på tv i väntan på att Elli ska komma över en sväng :) milo ligger i min famn och håller på att somna, gos! <3 Ja, det händer väl inte så mycket mer idag. Blir nog bara att chilla inne eftersom vädret prompt ska vara dåligt... Hehe Hoppas ni får en bra dag!

10 maj 2012

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133666 (MMS)

Glad liten prins! <3 Hej! Idag har jag och milo varit i min gamla skola och hälsat på. Kul att träffa sina gamla lärare, dock var inte alla där. Men åker nog dit nått mer :) Efter åkte vi hem till min mormor och umgicks. Nu är vi hemma och glor på tv. :) Imorgon ska vi inte göra så mycket om jag minns rätt, hjärnan är ju inte med alla gånger... Haha Ha det bra, så hörs vi!

9 maj 2012

Kategori: vår vardag

Godmorgon!

Sitter hos mamma på hennes jobb och ska strax fika :)
Jag och milo har precis varit på rutinläkarkontroll med honom, det gick bra.

Igår åkte vi hem till Lotta och fikade, sen på eftermiddagen åkte vi hem till mamma och åt middag. Väldigt mysigt! Kom hem lite innan 9 på kvällen, då blev det despan och sen gick vi och la oss eftersom vi skulle upp tidigt imorse :)

Vet inte vad vi ska göra idag, åker nog hem om en stund och bara tar det lugnt!

Vädret suger, så vill ju icke vara ute...

Hörs!

7 maj 2012

Kategori: vår vardag

imag0699 (MMS)

Promenix i det fina vädret! Imorse kom mathilda hit och mös med oss, hon kom hem från thailand tidigt imorse :) tror ni man kände sig liiite blek? Jodå, men det är alltid kul... Haha Vid halv fem tog jag och milo en promenad i det fina vädret, gick hem till min mormor och åt middag. Sen kom Ralle och hämtade oss :) Nu sitter vi och glor på tv för ovanlighetens skull hähä.. Imorgon ska jag och milo hem till lotta och fika! Trevligt :) Ha det bäst!

6 maj 2012

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133631 (MMS)

Milo imorse! <3 Goddag! Kom precis hem, jag, milo och Ralle tog en promenix upp till gränby centrum eftersom det är så fint väder! Skönt att röra lite på fläsket haha. Nu ligger jag i soffan med en kaffe och lillen sover :) Ska strax göra iordning middagen, ikväll blir det lax, potatis med hollandaisesås och sallad. Gotti!! :D Hoppas alla har haft en bra helg. Nu samlar vi ny kraft inför veckan! :)

Nu sover milo och jag ska strax äta lite...

Kategori: vår vardag

Nu sover milo och jag ska strax äta lite :) Johanna åkte hem för ungefär en timma sen. Så nu är jag all alone... Eller jag har ju milo och det är ju mysigt :) Ikväll ska jag bara glo på tv och äta massa gott! (Tjockis.se) haha. Men man får unna sig lite gott på lördagar... Nej nu ska jag äta innan lillen vaknar ;) Ha en trevlig kväll!

5 maj 2012

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133621 (MMS)

Sitter i soffan och myser med min fina lilla prins! Snart kommer Johanna hit med lunch :) mycket trevligt thihi.

4 maj 2012

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133616 (MMS)

Milo fick provsitta Zoeys stol idag haha. Lite tidigt kanske, men funkade kanon när han hade sin mosters händer som ryggstöd. Haha gulleman! Godkväll! Lilleman somnade nästan precis i min famn framför tvn :) ska väl gå och lägga oss snart! Dagen har tillbringats i kvarngärdet tillsammans med syster och Zoey, så mysigt att umgås med familjen! :) Massor av kärlek till er!! <3 Imorgon kommer Johanna hit med lunch, sen blir det kanske någon promenad, om vädret tillåter såklart. Kommer bli en bra dag! :) Ha en trevlig helg!

mammas hjärta! <3

Kategori: Milo <3

3 maj 2012

Kategori: vår vardag

Hejhej!

Nu sitter jag på mammas jobb och väntar på att få massage. Lilleman sover så skönt här bredvid :)

Idag har vi inte gjort så mycket, inte konstigt då vi icke sovit speciellt mycket inatt... milo vaknade och skrek varje gång jag la ifrån mig honom, han ville bara sova PÅ mig. Så tillslut somnade jag med honom på bröstet, mysigt men inte speciellt skönt att ligga på samma sätt hela tiden haha. Men nu på dagen har han sovit som en stock i pricip HELA tiden haha, bra att nån får sova iallafall. Gullegris! <3

Vid 14 tiden hämtade mamma upp mig, så åkte vi och hämtade min bil :) Nu ska den väl inte få några mer fel tycker jag hehe. Sen åkte jag och käkade och nu sitter jag här.

Ikväll ska vi inte göra så mycket, blir myskväll hemma. Så hoppas vi på att lilleman sover bättre inatt!

Ha det bra, så hörs vi!

Halloj! Vi tog en promenix till affären, ...

Kategori: vår vardag

Halloj! Vi tog en promenix till affären, påväg hem gick vi och mötte Elli och Manne en snabbis. Sen åkte jag och lämnade bilen som ska lagas imorgon IGEN! Men nu är det massa annat, gick inte igenom besiktningen tyvärr, så irriterande... Men så kan det vara, ingen idé att deppa haha. Nu håller vi på och grillar, ska bli så jäkla gott! :D Hörs imorgon!

2 maj 2012

Kategori: vår vardag

gosmsphoto133594 (MMS)

Sitter och myser med världens bästa! <3 Godmorgon! Vi vaknade för ungefär en timma sen. Nu ligger vi i soffan och kollar på tv :) milo kommer strax somna om så då tänkte jag göra mig en smootie och sätta mig på balkongen och njuta av sooolen! :D Idag ska vi inte göra något speciellt, blir väl en promenix senare i det fina vädret! :) Ha en underbar dag, så hörs vi!

1 maj 2012

Kategori: vår vardag

Hallådär! Hoppas alla hade en bra dag/kväll igår! Jag hade det iallafall sjukt bra med världens bästa människor! Det blev grillning hemma hos Carro, var där hela kvällen tills ralle kom och hämtade mig vid 1 :) Lilleman var så snäll, han sov i pricip hela tiden hehe. Nu ligger jag med en smootie i soffan och glor på tv medan lilleman håller på att somna :) Senare ska vi åka hem till mamma en sväng, skönt då det är så sjukt fint väder! Bilder kommer senare :) Ha en fin dag!